Politika povrata

Za nas je najvažnije da budete zadovoljni svojom narudžbom te ako niste iz bilo kojeg razloga, možete je vratiti u povrat novca ili zamjenu za drugi proizvod pod uvjetom da:

– proizvod nam se mora vratiti u roku od 14 kalendarskih dana od primitka

– je proizvod kupljen po punoj cijeni, proizvod kupljen po sniženoj cijeni ne može se vratiti ili zamijeniti

– proizvod nije istrošen, nije opran i u izvornom je stanju

– proizvod nema mirisa na cigarete, parfeme, hranu, znoj itd.

– Sve su naljepnice i dalje pričvršćene i nema znakova pokušaja premještanja

– proizvod nema tragove šminke, dezodoransa, lažni / sprej-žutilo ili bilo koje druge mrlje

– proizvod nema dlake kućnih ljubimaca, proizvod nema nikakvu drugu štetu

– proizvod nam se mora vratiti u roku od 14 kalendarskih dana od primitka

– je proizvod kupljen po punoj cijeni, proizvod kupljen po sniženoj cijeni ne može se vratiti ili zamijeniti

– proizvod nije istrošen, nije opran i u izvornom je stanju

– proizvod nema mirisa na cigarete, parfeme, hranu, znoj itd.

– Sve su naljepnice i dalje pričvršćene i nema znakova pokušaja premještanja

– proizvod nema tragove šminke, dezodoransa, lažni / sprej-žutilo ili bilo koje druge mrlje

– proizvod nema dlake kućnih ljubimaca, proizvod nema nikakvu drugu štetu

Povrat nam mora biti vraćen u zakonskom roku od najviše 14 dana od primitka paketa od strane dostavne službe po vašem izboru.

Ako se narudžba plaća gotovinom, povrat novca bit će uplaćen na vaš bankovni račun (ili na račun člana obitelji ili račun prijatelja, ako to želite), stoga imajte na umu da su ime i prezime IBAN-a i vlasnika računa točno napisana u Obrascu za povratak

Ako ste platili karticom, povrat novca bit će uplaćen izravno na tu karticu.

Troškove poštarine plaća kupac. Troškove vraćanja proizvoda snosi Bosskini samo u slučaju da ste dobili pogrešnu veličinu, boju, model od onoga što ste naručili.

Naš savjet je da povrate šaljete Hrvatskom poštom kao preporučenu pošiljku (dobit ćete broj za praćenje) kako biste bili sigurni da je pošiljka osigurana i dokaz da je poslana.

Proizvod zapakirajte pažljivo i sigurno kako u tranzitu ne bi došlo do oštećenja zbog kojih nećemo biti u mogućnosti prihvatiti proizvod. 

Osobni povrat i / ili zamjena nisu dopušteni i neće biti prihvaćeni, kao ni slanje autobusom itd. 

Sve povrate šaljete kurirskom službom po vlastitom odabiru.Svaka vraćena pošiljka bit će detaljno pregledana prilikom obrade. 

U slučaju da vraćeni artikl ne ispunjava sve uvjete navedene na ovoj stranici, nažalost biti će odbijen i vraćen kupcu o njegovom trošku. Poslat ćemo vam obavijest e-poštom kada vaša pošiljka bude obrađena, a nakon toga će povrat novca biti vidljiv u roku od nekoliko radnih dana, a najviše u roku od 10 radnih dana, ovisno isključivo o vašoj banci. Važno je napomenuti da potvrda e-pošte neće stići kad je vaš paket dostavljen i / ili kada je zaprimljeni u poštanskom uredu, nego kad je paket obrađen. Termin obrade paketa isti je kao i rok kad nam kupac vrati artikl – dakle, povrat se obrađuje u roku od 14 kalendarskih dana od primitka.U slučaju problema s obradom povrata novca (npr. Pogrešno ispunjeni podaci, neodređeni obrazac, neželjena pošiljka itd.), kontaktirat ćemo vas i zatražiti ispravne podatke, pa vas molim da pažljivo napišete svoju adresu e-pošte kada naručivanje. Ako ne primimo odgovor u roku od 14 kalendarskih dana, nećemo imati drugog izbora osim da vratimo vašu pošiljku jer ne možemo izvršiti povrat novca ako nemamo vaše točne podatke o povratu.

Jeste li primili moj povratak?

 Nakon što je vaš povrat dostavljen (možete ga vidjeti praćenjem pošiljke), bit će obrađen u roku od nekoliko radnih dana, a najviše u roku od 14 kalendarskih dana od datuma primitka. Poslat ćemo vam obavijest e-poštom kada vaša pošiljka bude obrađena, a nakon toga vaš će povrat biti vidljiv u roku od nekoliko radnih dana, a u roku od najviše 10 radnih dana, ovisno samo o vašoj banci i kući s karticom. Važne informacije za kupce izvan Europske unije: Na carinskoj deklaraciji svoje povratne pošiljke koju ćete dobiti od odabrane dostavne službe, morate navesti ‘Povrat robe’. Ako to ne učinite, bit ćete odgovorni za bilo kakve dodatne i / ili carinske pristojbe ako se takve pojave.

Ako željena stavka u trenutku obrade vaše pošiljke nije dostupna / rasprodana, izvršit ćemo povrat umjesto zamjene. Ako je artikl dostupan, poslat ćemo vam drugi e-mail nakon što vaš novi pošiljka napusti skladište. Nova pošiljka bit će poslana na originalnu adresu dostavljenu istim načinom dostave kao i vaša originalna narudžba. Ako ste platili za narudžbu, a nova stavka nije dostupna / rasprodana, poslat ćemo vam e-poruku i zatražiti ove podatke za vas da izvršite povrat (IBAN račun i ime vlasnika računa koji želite vratiti) i ljubazno vas molimo da prilikom narudžbe pažljivo Zapišite i potvrdite svoju adresu e-pošte. 

Za dodatna pitanja, pišite nam na bosskiniswim@gmail.com